Welkom op het webcamsex profiel van Moira Mona

Direct toegang via:

Vanuit:

Bel naar: 0906 1414 (0.90 epm)

Je ontvangt een pincode, vul deze hieronder in:

Blijf aan de lijn om toegang tot de site te behouden!

Profiel van Moira Mona

Leeftijd: 28
Talen: Nederlands, Engels
Geslacht: Vrouw
Status: Offline
Omschrijving: Ik ben een jonge enthousiaste pro-Domina die fetish en teasen met passie weet te combineren. Ik ben een kinky & classy Meesteres en kan afspreken in de studio in Arnhem. Is het jouw fantasie om door een sterke dominante vrouw onder handen genomen te worden? Ben je op zoek naar iets anders? Iets nieuws en spannends? Of ben je juist een ervaren sub of slaaf? Je kan bij mij terecht voor leuke online SM sessies of je kan me alvast leren kennen voordat je een afspraak maakt in de studio.
Wat ik leuk vind: Ik ben gek op latex en houd ervan om mannen te domineren. Ik word graag aanbeden en geef graag leuke kinky opdrachten. Ik draag graag hoge laarzen of sexy hoge hakken en als je lief bent, mag je mijn blote voetjes aanbidden. Ik vind het ook fantastisch om te kijken naar hoe jij opdrachten voor me uitvoert en met jezelf speelt, maar ik ben ook altijd in voor een goed gesprek.
Wat ik niet leuk vind: Ik houd niet van mensen die zeuren. Je krijgt wat je verdient en ik ben degene die dat bepaalt. Ik ben een Meesteres en je doet wat ik jou opdraag, niet andersom.
Beschikbaarheid Kan enorm verschillen. Maar vaak 's avonds

Als je Moira Mona leuk vindt, bekijk dan ook eens deze cammers!

NikkiHot (27)
live screenshot
Je Lekkerre Tijgertje. (31)
live screenshot
Meesteres Petra (49)
live screenshot
geilekat (28)
live screenshot
Tamara (22)
live screenshot